Skip to content

VOOR WIE?

Voor iedereen!

Wij zijn er VOOR IEDEREEN!
Oud of jong, man of vrouw, geel of groen, bij ons is er voor iedereen een plekje.

Onze doelgroep bestaat uit uitkeringsgerechtigden (WWB, WW, Wajong of WIA), mensen die re-intergreren nadat ze gedurende langere periode niet aan het arbeidsproces hebben kunnen deelnemen, stagiairs AKA, ROC studenten of vrijwilligers die het leuk vinden zich voor ons doel in te zetten.

Bij ons geldt er wel een hele duidelijke regel: vrijwillig is niet vrijblijvend!

Kijk op de onderstaande links voor meer informatie of kom eens langs!

Heeft u een plek in uw organisatie voor onze medewerkers? In het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen of Maatschappelijk Verantwoord Betrokken Ondernemen of via een regulier dienstverband. Wij staan klaar voor eventuele coaching.

Wij hebben alle know-how in huis omtrent de wet- en regelgeving omtrent subsidieregelingen en eventuele aanpassingen voor onze doelgroep. Wij adviseren u graag over het verkrijgen van deze voorzieningen.

Op zoek naar een stageplek? Kringloop de Wijkwinkel heeft diverse functies waarin je stage kan lopen. Neem contact met ons op over de beschikbare stageplaatsen.

Wilt u een bijdrage leveren aan onze maatschappij en de sociaal zwakkeren in onze samenleving helpen? Dit kan als vrijwilliger bij Stichting Kringloop De Wijkwinkel.

Help ons mee. Denk hierbij aan winkel beheer, administratieve werkzaamheden, logistieke werkzaamheden, website beheer en veel meer.

Werken bij ons gebeurt altijd op basis van vrijwilligheid. Echter is vrijwilliger bij ons niet vrijblijvend. Bij onze coaching staat het individu en zijn of haar eigenwaarde centraal ten opzichte van zijn of haar eigen positie in de maatschappij.

Ook is een actieve houding van de werknemer een voorwaarde voor succes. 
Hieruit komt een ontwikkelings- en bewustwordingsbehoefte naar voren waarop de coaching gebaseerd wordt.

Er zal in de regel gewerkt worden aan sociale aspecten, zelfrespect en eigen verantwoording.

Doel is altijd dat de werknemer zijn of haar eigen stuur (weer) in handen neemt.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Scroll To Top